Farro Lidii Bastianich z tuńczykiem i pomidorami

Farro Lidii Bastianich z tuńczykiem i pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Farro Lidii Bastianich z Tunanem i pomidorami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka farro, pulchne ząbki czosnku, płatki peperoncino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 50 kobiet w jedzeniu - Lidia Bastianich-słodkie i S, Sałatka Tunan I Farro, oraz One-Pan Farro z pomidorami.

Instrukcje

1
Farro wrzucić na sito i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Odcedzić, a następnie wrzucić do dużego garnka, wraz z 6 szklankami wody, liśćmi laurowymi, 1/2 łyżeczki soli i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i częściowo przykryć. Gotować, aż ziarna są gotowane przez, ale są jeszcze trochę al dente, o 30 protokół. Większość płynu powinna zostać wchłonięta, ale spuścić wodę, która pozostała. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Tymczasem, dodać 1/3 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni ustawić na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna migotać, dodać czosnek i peperoncino, mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina jest bardzo pachnące, 30 sekund do minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pomidory, 2 łyżeczki soli i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Niech mieszanina pęcherzyków przez około pięć minut, mieszając od czasu do czasu.
6
Podczas gotowania, osuszyć puszki tuńczyka i użyć palców do płatków tuńczyka na 1/2-calowe kawałki. Po pomidory gotowane przez pięć minut, dodać płatki tuńczyka na patelni. Ostrożnie wymieszaj mieszaninę, aby nie rozbijać zbytnio tuńczyka. Gotować, ostrożnie mieszając co minutę, przez kolejne pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Zmniejszyć ogień do średniego i wlać pozostałą oliwę z oliwek (około 3 łyżki stołowe). Wymieszać w farro, i gotować, aż farro jest bardzo gorące i pokryte sosem, o jedną minutę. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
FarroFarro
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Udekorować natką pietruszki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn