Farm Apple Pie

Farm Apple Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Farm Apple Pie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, skrócenie, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Farm Apple Pan Pie, Farm Wife ' s Fresh Apple tarta, oraz Apple Dome z Bravo Farm Special Reserve Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka umieść w misce i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać 3/4 szklanki białego cukru i 3/4 szklanki brązowego cukru z cynamonem, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
4
W dużej misce wymieszaj mąkę, 4 łyżeczki cukru, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Cięcie w skracaniu. Żółtka ubić w 1 szklance miarki, dodać wodę, aby uzyskać 1 szklankę. Wymieszać z mieszanką mąki, aby uformować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
6
Ciasto podzielić na około połowę. Użyj większej części do dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Rozwałkuj skorupę dolną, aby dopasować się do dna i rozszerzył się w górę i po bokach jelly roll pan (patelnia ma około 10 x 15 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Na patelni ułożyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Naprzemienne warstwy mieszanki jabłek i cukru na dolnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
10
Rozwałkuj górną skórkę nieco większą niż galaretka i umieść na nadzieniu jabłkowym. Obróć rozszerzoną górną skorupę pod dolną skorupą na krawędziach i szczyp do uszczelnienia. Zrób małe szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 50 minut lub aż górna skorupa jest rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby glazury, połączyć cukierników cukier, wanilia, masło i mleko, aż mieszanina ma konsystencję glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
GlazuraGlazura
MlekoMleko
13
Mżawka glazury na wierzchu ciasta, gdy jest jeszcze ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
14
Pokroić w kwadraty, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn