Fani Squasha Z Grilla
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Grillowani fani squasha mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przepis Na Grillowane Ziemniaki, Grillowane ziemniaki z cebulą, oraz Czosnkowo-Oregano Grillowane Ziemniaki.
Instrukcje
Pokroić każdy squash wzdłuż na 1/4-calowe plastry, cięcia w ciągu 1 cala od końca łodygi.
Pomidory pokroić w plastry 1/4 cala.
W dużej misce połącz posiekaną bazylię i kolejne 4 składniki, mieszając do wymieszania.
Dodaj squasha i pomidora, podrzucając delikatnie do herbu; odstawić 1 godzinę.
Wyjmij warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę; włóż plastry pomidora między plastrami kabaczka i zabezpiecz drewnianymi szaszłykami.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
8 minut z każdej strony lub do chrupkiego przetargu, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Dekorować, w razie potrzeby.