Fancy Sammich

Fancy Sammich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fantazyjnego Sammicha. Ten przepis służy 6. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sos worcestershire, ciasto francuskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Hog Wild Sammich, Fantazyjny ryż za fantazyjną cenę, oraz Fancy Brownies.

Instrukcje

1
W średniej nieporowatej misce, połączyć sos sojowy, sos Worcestershire i sok z cytryny i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić wieprzowinę w misce, obracając się dobrze płaszcz ze wszystkich stron. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej dwie godziny, pozwalając wieprzowiny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść polędwicę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec, Odkryte, w 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 30 minut, lub aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie 140 stopni F (60 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odcedzić płyn z naczynia do pieczenia i rezerwy na później jako sos, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Rozwałkuj dwa arkusze ciasta francuskiego i zawiń każdy kawałek polędwicy w ciasto, uszczelniając krawędzie, aby całkowicie zamknąć mięso. Zwróć to do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
CiastoCiasto
MięsoMięso
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 minut, lub aż ciasto będzie złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn