Fancy Sammich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fantazyjnego Sammicha. Ten przepis służy 6. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sos worcestershire, ciasto francuskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Hog Wild Sammich, Fantazyjny ryż za fantazyjną cenę, oraz Fancy Brownies.
Instrukcje
W średniej nieporowatej misce, połączyć sos sojowy, sos Worcestershire i sok z cytryny i dobrze wymieszać.
Umieścić wieprzowinę w misce, obracając się dobrze płaszcz ze wszystkich stron. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej dwie godziny, pozwalając wieprzowiny marynować.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść polędwicę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec, Odkryte, w 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 30 minut, lub aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie 140 stopni F (60 stopni C).
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika.
Odcedzić płyn z naczynia do pieczenia i rezerwy na później jako sos, w razie potrzeby.
Rozwałkuj dwa arkusze ciasta francuskiego i zawiń każdy kawałek polędwicy w ciasto, uszczelniając krawędzie, aby całkowicie zamknąć mięso. Zwróć to do naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 minut, lub aż ciasto będzie złociste.