Wołowina Fajitas to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 926 kalorii, 44g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz stek z flanki wołowej, olej roślinny, salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fajitas Wołowe, Fajitas Wołowe, oraz Fajitas Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć olej, sok z cytryny, czosnek, Skórka z cytryny, chili w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść połowę w zamykanej plastikowej torbie; przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj mięso do worka. Uszczelnić i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 4-8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Na patelni, ciepła zastrzeżone marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać mięso i zieloną cebulę. Gotować i mieszać, aż mięso osiągnie pożądaną doness. Używając łyżki szczelinowej, umieść około 1/2 szklanki mieszanki mięsa na środku każdej tortilli. Top z salsą w razie potrzeby. Fold boki na mieszaninę mięsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.