Fajita marynata II

Fajita marynata II
Fajita Marinade II może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz destylowany ocet, czosnek w proszku, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fajita Marynata I, Marynata Fajita, oraz Marynata Fajita Wołowa.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj olej roślinny, destylowany biały ocet, sos Worcestershire, wodę, świeży sok z cytryny, świeży sok z limonki, mielony czarny pieprz i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść paski steków w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 6 godzin przed grillowaniem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawPrzyprawyMarynaty
Magazyn