Extra Easy Boozy Bourbon Apple Pie
Extran Easy Boozy Bourbon Apple Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 255 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz brązowy cukier, bourbon, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Extran Easy Cranberry Apple Pie, Extran Easy Karmel Szarlotka, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki Bisquick mix i 1/4 szklanki zmiękczonego masła z widelcem, aż kruchy.
Dodaj wrzącą wodę; energicznie mieszaj widelcem, aż ciasto uformuje się. Zbierzcie się w piłkę. Naciśnij mocno i równomiernie na dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie; krawędź fletu.
W średniej misce delikatnie wymieszać składniki wypełniające. Łyżka mieszaniny równomiernie do skorupy.
W małej misce, wymieszać 1 szklankę Bisquick wymieszać i brązowy cukier.
Pokrój w 3 łyżki zimnego masła, aż będzie kruchy (streusel będzie wyglądał na suchy).
Piec 15 minut. Przykryć wierzch ciasta folią; piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru. Schłodzić 2 do 3 godzin przed podaniem.
W małej misce wymieszaj Bourbon
Skropić składniki, aż będzie gładka; skropić na schłodzone ciasto (nie daj się pokusić, aby skropić na gorąco lub bardzo ciepłe ciasto, albo rozpuści się w streusel).