Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Eskimo kostki na lato może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, miód, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Oburzające Bary Eskimo, Eskimo Kiss (Przyprawiony Granat-Jabłecznik), oraz Eskimoski placek z pistacjami / Burning Down the Kitchen with Buttercream Blondie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Arbuz, kantalupę, miód, maliny, truskawki, cukier i sok z cytryny zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 Kaloriami
Kantalupa
Arbuz
Melon Miodowy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać zmieszany sok owocowy do foremek i przykryć folią aluminiową; wsunąć patyk do środka. Przechowywać w zamrażarce do zamrożenia, około 4 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.