Escargot i mintaj nad makaronem szpinakowym
Escargot i mintaj nad makaronem szpinakowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 709 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, makaron spaghetti ze szpinakiem, ser parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony Mintaj, Pikantny Smażony Mintaj, oraz Panierowane filety z mintaja dla 2.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj spaghetti, i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Odcedzić, wymieszać z łyżką masła i odstawić.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, aż lekko rumiane.
Ułożyć filety mintaja na patelni i gotować, aż złoty z każdej strony, o 5 protokół. Kiedy filety zaczynają być robione, rozbić je na kawałki widelcem lub szpatułką.
Dodaj pozostałe masło do patelni, i mieszać w escargot. Gotować i mieszać przez około 4 protokół. Escargot gotuje szybko jak krewetki, więc uważaj.
Zdjąć z ognia i doprawić natką pietruszki, oregano i bazylią. Na wierzch posypać parmezanem.