Escabèche

Escabèche
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Escabèche może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kapustę, cukier, julienne-cut jicama i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Escabeche, ESCABECHE, oraz Kurczak Escabeche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przynieś 12 szklanek wody do wrzenia w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać kapustę; gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Kapustę odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KapustaKapusta
5
Kapustę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać jicama i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
7
Skropić mieszaniną soku; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn