Erwtensoep (holenderska zupa grochowa)

Erwtensoep (holenderska zupa grochowa)
Erwtensoep (holenderska zupa grochowa) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liścia laurowego, Gammon hock, porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Grochowa Po Holendersku, Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, oraz 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 31 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn