Eric Ripert ' s Seared Spódnica stek i szpinak Sałatka z czerwonym winem-szalotka Vinaigrette

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Eric Ripert ' s Seared Spódnica stek i sałatka szpinakowa z czerwonym winem-szalotka Vinaigrette może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 39g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 158 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, olej canolan, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Eric Ripert ' s Fish Burger with Saffron Aioli, Stek w spódnicy z sałatką grzybową, oraz Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, połączyć czerwone wino, szalotka, pietruszka i tymianek. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę. Wyłączyć ogień i wyrzucić gałązki pietruszki i tymianku.
Dodać popękany pieprz i doprawić solą do smaku.
Ubić ocet z czerwonego wina i oliwę z oliwek i odstawić.
Wlać rzepę do dużej żeliwnej patelni ustawionej na dużym ogniu. Doprawić steki solą i pieprzem po obu stronach. Gdy olej zacznie dymić, dodaj steki. Dla średnio rzadkich, gotować przez dwie do trzech minut na boku. Po zakończeniu odstaw steki na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć przez co najmniej pięć minut.
Podczas gdy steki są odpoczynku, ogrzać vinaigrette z powrotem w rondlu na małym ogniu.
Połączyć szpinak i grzyby w dużej misce, a następnie wymieszać tylko tyle ciepłego vinaigrette lekko ubrać zieleni. Zacznij od kilku łyżek i idź stamtąd. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podzielić mieszaninę sałatki między cztery talerze. Pokrój steki na ziarno na kawałki 1/4 cala, a następnie podziel plastry między talerze.
Skropić trochę więcej vinaigrette na wierzchu plastrów.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.