Ensalada Rusa
Ensalada Rusa wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz sól, jajka, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kolacja: Ensalada Rusa, ensaladilla rusa, jak zrobić ensaladilla rusa | sałatka hiszpańska, oraz Ensaladilla Rusa-Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Buraki włożyć do rondla, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować delikatnie do miękkości, o 20 protokół.
Wyjąć z wrzącej wody i ostudzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę i schłodzić.
Umieść ziemniaki w osobnym rondlu, dodaj wodę do przykrycia i wymieszaj z solą. Gotować kostki ziemniaczane do miękkości, ale nie mushy, o 15 protokół.
Odcedzić ziemniaki w durszlaku ustawionym w zlewie i schłodzić.
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium i wymieszać 1 do 2 łyżeczek soli. Bardzo delikatnie wrzucić jajka do wrzącej wody, upewniając się, że nie trafią na dno patelni i nie pękną; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wyjąć jajka do miski wypełnionej lodem i lodowatą wodą i pozostawić do ostygnięcia, aż do całkowitego ostygnięcia. Jajka obrać i pokroić w kostkę.
Schłodzone buraki, kostki ziemniaczane i jajka wymieszać w misce sałatkowej i delikatnie wymieszać z majonezem do smaku.