Endywia z ricottą, migdałami i rodzynkami
Endywia z ricottą, migdałami i rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz prażone migdały, ricottę, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tuńczyk Z Migdałami I Rodzynkami, Smażony szpinak z migdałami i rodzynkami, oraz Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami.
Instrukcje
Z grubsza posiekać migdały.
Połącz je w małej misce z rodzynkami, szczypiorkiem, oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Przyciąć końce z endywii i oddzielić liście. Ułóż liście na talerzu i top każdy z odrobiną ricotty i łyżką mieszanki migdałów.