Endywia z karmelizowanymi gruszkami i serem pleśniowym
Endywia z karmelizowanymi gruszkami i serem pleśniowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 68 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz belgijskie liście endywii, cukier, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 38%. Spróbuj Endywia z gruszkami, serem pleśniowym i orzechami włoskimi, Quiche z sera pleśniowego z karmelizowanymi gruszkami, oraz Jabłko i ser pleśniowy na Endywie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj gruszkę i cukier na patelnię; smażyć 2 protokół lub do miękkości. Super.
W misce umieścić masę gruszkową, ser pleśniowy, orzechy włoskie i sól; delikatnie wymieszać, aby połączyć. Łyżka około 1 1/2 łyżki mieszanki gruszki do każdego liścia endywii. Ułóż liście na talerzu; posyp równomiernie natką pietruszki.