Endywia Nadziewana

Endywia Nadziewana
Przepis Nadziewane endywia jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 228 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka endywii, sera ricotta, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Nadziewane Endywia, Wypchane Włócznie Endive, oraz Nadziewane Endywia Belgijska dla podobnych receptur.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego można spróbować to Tatomer Vandenberg Riesling. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Owoce pestkowe i białe kwiaty w bukiecie. Te same owoce zachowują smak wraz z woskową, prawie miodową konsystencją. Doskonały potencjał starzenia. Proszę zdekantować.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn