Enchiladas szpinakowo-grzybowe z sosem kolendrowym
Enchiladas ze szpinakiem i grzybami z sosem kolendrowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz grzyby, ząbki czosnku, kolendry i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stek Enchiladas z sosem śmietanowym Jalapeño Cilantro, Enchiladas wołowo-kukurydziane z sosem szpinakowym, oraz SOS śmietankowo-pieczarkowo-szpinakowy dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.