Enchiladas Suizas
Przepis Enchiladas Suizas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 45 i kosztuje 28 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, zieloną cebulę, oliwę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Enchiladas Suizas, Enchiladas Suizas, oraz Enchiladas Suizas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić połowę twarogu i cebuli w małej misce. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszać; odstawić do późniejszego użycia.
Umieść pozostały ser śmietankowy, ser cheddar, ser Monterey Jack, zielone chili i kminek w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu; odstawić.
Rozgrzać olej w średniej patelni.
Dodać tortille; gotować tylko do ogrzania. Łyżka 2 Łyżki. z masy serowej na każdą tortillę; zwinąć.
Miejsce, szew-boki w dół, w 13x9-calowym naczyniu do pieczenia; top z sosem enchilada.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania. Top z reserved mieszanki twarogu i oliwek.