Enchiladas Poblanas

Enchiladas Poblanas
Enchiladas Poblanas to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 1. Na 18,32 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 201g białka, 345g tłuszczu, oraz w sumie 4729 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pierś z kurczaka, sól i pieprz, ser oaxaca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej kukurydziany, można śledzić to danie główne z Cytrynowy Tort Szyfonowy Z Kremem Malinowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Enchiladas Poblanas, Rajas Poblanas, oraz Rajas Poblanas.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia80
Magazyn