Enchiladas Poblanas to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 1. Na 18,32 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 201g białka, 345g tłuszczu, oraz w sumie 4729 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pierś z kurczaka, sól i pieprz, ser oaxaca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej kukurydziany, można śledzić to danie główne z Cytrynowy Tort Szyfonowy Z Kremem Malinowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Enchiladas Poblanas, Rajas Poblanas, oraz Rajas Poblanas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.