Enchiladas Florentine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj enchiladas Florentine. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z limonki, skrobia kukurydziana, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas), oraz Enchiladas Verdes (Zielone Enchiladas).
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ricotta, szpinak, 1 szklanka sera i białka jaj. Łyżka do środka każdej tortilli.
Zwiń i umieść stronę szwu w dół w 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
W małym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i bulion, aż będzie gładka. Wymieszać z sosem taco. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszaj kolendrę i sok z limonki.
Polej enchiladas. W patelni nonstick, saute grzyby w oleju do miękkości; zorganizować równomiernie na enchiladas.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do ogrzania. Odsączyć; posypać pozostałym serem.
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.