Enchiladas
Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.02 za porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ten przepis od Allrecipes ma 59 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser, mieloną wołowinę, SOS picante i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas), oraz Enchiladas z kurczaka (Enchiladas de Pollo).
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż dobrze rumiane.
Wylać tłuszcz. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu i 1 szklanka sera.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu w 13 x 9 x 2-calowym naczyniu do pieczenia.
Łyżka około 2 łyżki mieszanki mięsa dół środka każdej tortilli.
Zwiń i umieść szew w dół w przygotowanym naczyniu. Top z pozostałym sosem i serem.
Piec przez 20 minut, aż ser się rozpuści. Daje 10 do 12 enchiladas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.