Empanady z czekoladą i kokosem

Empanady z czekoladą i kokosem
Jeśli chcesz dodać więcej europejskich przepisów do swojej skrzynki z przepisami, empanady czekoladowo-kokosowe mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest na 18 osób i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 220 kalorii . 4 osoby uznały ten przepis za pełen smaku i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka mielonego cynamonu, mąki, serka śmietankowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się dobrze jako tania przystawka. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 39 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także argentyńskie empanady , empanady z nutellą i frangipane oraz empanady z masłem truflowym, porami i kurczakiem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj masło i serek śmietankowy. Ubijaj mikserem elektrycznym na średniej lub wysokiej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj cukier puder, Ghirardelli® Unsweetened Cocoa, cynamon, sól i, jeśli chcesz, zmieloną papryczkę ancho. Ubijaj, aż się połączą, od czasu do czasu skrobiąc miskę. Ubijaj jajko, aż się połączy. Ubijaj mikserem tyle mąki, ile możesz. Wymieszaj pozostałą mąkę szpatułką lub drewnianą łyżką. Podziel ciasto na pół. Przykryj i schłódź około 2 godzin lub do momentu, aż ciasto będzie łatwe do obróbki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby napełnić naczynie, w małej misce wymieszaj 1/2 szklanki gorzkiej czekolady do pieczenia Ghirardelli 60% Cacao i 1/4 szklanki wiórków kokosowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita. Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem pergaminowym lub folią; odstaw. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta na raz do grubości około 1/8 cala.** Używając 3-calowej, karbowanej lub zwykłej, okrągłej foremki do ciastek, wytnij ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Ułóż kółka na przygotowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Nałóż czubatą łyżeczkę nadzienia na środek każdego koła. Lekko posmaruj brzegi kół wodą. Złóż każde koło na pół; delikatnie dociśnij brzegi, aby je uszczelnić. Zachowaj resztki ciasta i rozwałkuj ponownie, schładzając ciasto, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Piec przez 8–9 minut lub do momentu, aż brzegi będą twarde.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Przenieś ciasteczka na kratkę i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
9
W małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki wymieszaj 1/2 szklanki Ghirardelli 60% Cacao Bittersweet Chocolate Baking Chips i smalec. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na średniej mocy (50 procent) przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wyjmij i zamieszaj. Jeśli czekolada nie rozpuści się, włóż ją z powrotem do kuchenki mikrofalowej i powtórz krok podgrzewania, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia. Włóż mieszankę czekoladową do dużej, samouszczelniającej plastikowej torby. Odetnij róg; polej empanady czekoladą. Jeśli chcesz, posyp prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
11
Odstaw, aż czekolada stężeje. Zjedz natychmiast lub przechowuj w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni. Aby przechowywać dłużej, zamroź nieozdobione empanady na okres do trzech miesięcy. Aby podać, rozmroź; polej czekoladą i odstaw, aż stwardnieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 39 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn