Eleganckie przystawki figowe z kozim serem i migdałami

Eleganckie przystawki figowe z kozim serem i migdałami
Eleganckie przystawki figowe z kozim serem i migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz migdały, ocet balsamiczny, herbed kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Chrupiące Przystawki Z Kozim Serem, oraz Przystawki z ciasta francuskiego z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery w piekarniku na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Ułóż połówki figi, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia. Wierzch każdej połowy z około 1/2 łyżeczki koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść po jednym migdale, naciśnij, aby lekko wcisnąć ser w każdą figę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Smażyć figi w rozgrzanym piekarniku, aż ser będzie miękki i migdały obracają bogaty odcień brązu, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Wyjąć z brojlerów i ostudzić przez 5 minut. Figi ułożyć na półmisku i skropić miodem i octem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn