Eleganckie przystawki figowe z kozim serem i migdałami
Eleganckie przystawki figowe z kozim serem i migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz migdały, ocet balsamiczny, herbed kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Chrupiące Przystawki Z Kozim Serem, oraz Przystawki z ciasta francuskiego z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku na duże ciepło.
Ułóż połówki figi, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia. Wierzch każdej połowy z około 1/2 łyżeczki koziego sera.
Umieść po jednym migdale, naciśnij, aby lekko wcisnąć ser w każdą figę.
Smażyć figi w rozgrzanym piekarniku, aż ser będzie miękki i migdały obracają bogaty odcień brązu, 2 do 3 protokół.
Wyjąć z brojlerów i ostudzić przez 5 minut. Figi ułożyć na półmisku i skropić miodem i octem balsamicznym.