Elegancki sernik rabarbarowy

Elegancki sernik rabarbarowy
Elegancki sernik rabarbarowy wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji po 390 kalorii , 6 g białka i 38 g tłuszczu każda. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga słodzika bez kalorii splenda®, serka śmietankowego, jajek i rabarbaru. Niewielu osobom ten deser naprawdę smakował. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Dnia Matki . Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 26% to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Elegancka zupa z bobu i szpinaku , Eleganckie, intymne Święto Dziękczynienia i Sernik kozi z kompotem z rabarbaru i kandyzowanymi pistacjami .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). W średniej misce wymieszaj 1 szklankę mąki, 1/4 szklanki słodzika granulowanego SPLENDA® i 1/2 szklanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)
Posypka Do PosypaniaPosypka Do Posypania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
2
Mieszaj, aż powstanie kruszonka, a następnie wyłóż nią dno formy o średnicy 23 cm (9 cali).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
7 Chrupiących Paluszków Sezamowych, Pokruszonych (około 2/3 Szklanki)7 Chrupiących Paluszków Sezamowych, Pokruszonych (około 2/3 Szklanki)
3
W średniej wielkości misce wymieszaj posiekany rabarbar, 1/2 szklanki granulowanego słodzika SPLENDA® i 1 łyżkę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
SplendaSplenda
Posypka Do PosypaniaPosypka Do Posypania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
4
Wylać na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
6
Wyjmij z piekarnika i odstaw. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
7
W dużej misce ubij serek śmietankowy i 1/2 szklanki słodzika SPLENDA® Granulated Sweetener, aż będą kremowe. Ubijaj jajka, jedno po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 LiściowyWskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
8
Zalać gorącym rabarbarem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie gotowe. Przykryć polewą śmietanową, gdy jest jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
10
Aby przygotować polewę ze śmietany: w małej misce wymieszaj 1 szklankę śmietany, 2 łyżki słodzika SPLENDA® i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Suszone Kwiaty Lawendy, MieloneSuszone Kwiaty Lawendy, Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
11
Dokładnie wymieszać i rozsmarować na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po Trochu Parmezanu, Mozzarelli I Sera Romano Do PosypaniaPo Trochu Parmezanu, Mozzarelli I Sera Romano Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn