Ekstra wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem
Bardzo wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 189 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 52 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, jajka, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Ekstra wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem, Extra Smaczna Jajecznica, oraz Jajecznica ze szczypiorkiem i Asiago dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić jajka, szczypiorek, sól i pieprz widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
W 10-calowej patelni, mleko i masło ciepła na średnim ogniu tylko aż masło topi się i ciecz jest na parze.
Wlać mieszaninę jaj do patelni.*
Gdy mieszanina się nagrzeje, porcje jaj zaczną się ustawiać. Delikatnie popchnij gotowane porcje metalową szpatułką na zewnętrzną krawędź patelni. Unikaj ciągłego mieszania. Jak więcej zestawów jaj, naciśnij go do krawędzi, jak również i umieścić go na górze zestawu mieszaniny jaj już tam. Gotować 5 do 6 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne .