Eklery Bananowo-Czekoladowe
Eklerki bananowo-czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i podnieś krem z ciasta waniliowego, mieszankę piecrust, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Eklerki Z Kremem Bananowym, Czekoladowe Eklerki, oraz Czekoladowe Eklerki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 1/3 szklanki wody do wrzenia w rondlu 3-quart na średnim ogniu. Mieszać w piecrust mix, energicznie bicie drewnianą łyżką 1 minutę lub aż mieszanina opuszcza boki patelni.
Umieść ciasto w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego; ostudzić 5 minut. Ubijaj ciasto ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego za pomocą łopatek attachmet.
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. (W razie potrzeby jajka i białka można dodawać po jednym na raz i energicznie ubijać drewnianą łyżką zamiast miksera.)
Łyżka ciasta do dużej wytrzymałej plastikowej torby na zamek błyskawiczny. (Można również użyć dużej torebki na ciasto.)
Wytnij otwór 1 1/2 cala w jednym rogu torby. Rura 4-calowe długie paski ciasta 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w 425 przez 20 do 25 minut lub aż nadmuchane i złoty. (Nie lekceważ.)
Wyjąć z piekarnika i wyciąć małą szczelinę w boku każdego z nich, aby umożliwić parze. Fajne na stelażach z drutu.
Rozłóż clairs za pomocą ząbkowanego noża, zaczynając od 1 długiego boku bez przecinania przeciwległej strony. Wyjąć i wyrzucić miękkie ciasto wewnątrz.
Banany wymieszać z kremem z ciasta waniliowego. Ostrożnie łyżka około 1/4 szklanki ciasta śmietany mieszaniny do każdego clair; zamknij górę każdego clair nad nadzieniem. Polewamy polewą czekoladową i polewamy polewą czekoladową. Chill clairs przez 4 godziny.