Egg Foo Yung II
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Jajko Foo Yung II może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Vegan Egg Foo Yung (Tofu Yung), Egg Foo Yung, oraz Egg Fu Yung.
Instrukcje
Jajka ubić w dużej misce.
Dodać seler, cebulę, kiełki fasoli, grzyby, kurczak, wołowina, wieprzowina, sól i pieprz.
Rozgrzać olej w średniej patelni lub wok i brązowy mieszaniny jaj 1/2 puchar na raz. Gdy cała mieszanina jest rumiana, odstawić.
Aby zrobić sos: rozpuścić bulion w gorącej wodzie w małym rondlu; dodać cukier i sos sojowy i dobrze wymieszać na średnim ogniu.
Dodaj zimną wodę i skrobię kukurydzianą i mieszaj, aż będzie gęsta i gładka.
Podawać z jajkiem Foo Yung.