Edamame-zupa z awokado może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis służy 9. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 167 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sól, edamame, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Easy Edamame Dip Awokado, Sałatka Z Awokado I Edamame, oraz Edamame Avocado Hummus.
Instrukcje
1
Umieść edamame w dużym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić; odstawić.
3
Umieść połowę edamame, 1/2 szklanki bulionu i szalotki w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.