Edamame z winegretem musztardowym
Edamame z musztardowym winegretem jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Edamame z Chia Vinaigrette, Edamame I Sałatka Kukurydziana Z Oregano Vinaigrette, oraz Stek z flanki z smażonym Edamame i sosem Wasabi-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj olej, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą.
Edamame gotować we wrzącej wodzie 4 minuty.
Dodać cebulę i seler; gotować 1 minutę.
Dodaj mieszaninę edamame do vinaigrette; wrzucić dobrze do herbu. Natkę pietruszki wymieszać. Chill 1 godzina.