Easy Tuna Primaveran jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki brokułów, wodę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tuna Linguine Primavera, Kremowy Tuńczyk Primavera, oraz Makaron primavera ze świeżym tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, mleko ciepła, gorąca woda, masło, zawartość niegotowanego makaronu i sosu wymieszać woreczki (z pudełka pomocniczego tuńczyka), marchew i tuńczyk do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów
Marchew
Masło
Makarony
Woda
Mleko
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
Wymieszać z brokułami i grzybami. Przykryć; dusić około 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Brokuły
4
Wyjąć z ognia; odstawić pod przykryciem 5 minut (sos zgęstnieje, gdy stoi).
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.