Easy Pizza Sauce II

Easy Pizza Sauce II
Przepis łatwy sos do pizzy II można zrobić w około 45 minut. Ten sos ma 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, oregano, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Łatwy Sos Do Pizzy, Łatwy Domowy Sos Do Pizzy, oraz Łatwy Domowy Sos Do Pizzy.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj sos pomidorowy, czosnek, oregano i bazylię i wymieszaj wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W razie potrzeby rozprowadź mieszankę na skórce pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Kolor: Jasny granat czerwony. Bukiet: złożony i rozwinięty z aromatami dojrzałych owoców. Smak: intensywny i bogaty z dużą wagą i ekstraktem, słodycz dojrzałych owoców utrzymuje się na długim finiszu. Zalecane z: kaczką, ptakami łownymi i daniami z czerwonego mięsa. Doskonałe połączenie z wyśmienitym daniem sera.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn