Easy Philly Cheesesteaks
Łatwe Philly Cheesesteaks może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 901 kalorii. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ser provolone, cebulę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Easy Philly Cheesesteaks, Philly Cheesesteaks, oraz Philly Cheesesteaks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć nadmiar tłuszczu ze steku i pokroić go na ziarno na bardzo cienkie plasterki; odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodaj paprykę, jeśli używasz, i cebulę. Doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i zaczną brązowieć, o 5 protokół. Jeśli używasz grzybów, przesunąć paprykę i cebulę na jedną stronę, dodać grzyby na patelnię, i gotować, mieszając rzadko, aż rumiane, o 7 do 10 protokół. Wymieszać, aby połączyć z papryką i cebulą.Wszystkie warzywa przesunąć na jedną stronę patelni, dodać pokrojony stek w jednej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso nie będzie już różowe, o 3 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.Podziel stek na 2 stosy mniej więcej wielkości rolek hoagie.
Połowę warzyw układamy na każdej porcji steków.
Połowę sera ułożyć na każdej porcji steków i warzyw. Przykryć patelnię szczelną pokrywką i niech gotować bez przeszkód, aż ser się stopi, o 3 do 4 protokół. Używając płaskiej szpatułki, zgarnij każdy stos na rolkę i natychmiast podawaj.