Easy Italian Chicken II
Easy Italian Chicken II to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 140 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Łatwy Włoski Kurczak, Łatwe Włoskie Ciasto Z Kurczakiem, oraz Łatwa Włoska Marynata Do Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sos sałatkowy do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Dodać piersi z kurczaka, uszczelnić worek i wstrząsnąć do płaszcza.
Umieść w lodówce na co najmniej 1 godzinę lub na noc (im dłużej marynujesz, tym więcej smaku kurczak wchłonie).
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć kurczaka z worka, odrzucając pozostałą marynatę.
Umieść kurczaka w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali i piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub aż kurczak zostanie ugotowany i soki będą czyste. Uwaga: Włącz kurczaka od czasu do czasu podczas pieczenia.