Easy Guacamole

Easy Guacamole
Przepis łatwy Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 15 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz awokado, ząbki czosnku, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, Easy Guacamole, oraz Easy Guacamole.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek i czosnek umieścić w moździerzu, a zacieru z tłuczkiem do pasty. Awokado rozgnieść ręcznie lub widelcem w średniej misce; wymieszać pastę czosnkową i pozostałe składniki. Przechowywać w szczelnym pojemniku; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
AwokadoAwokado
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia11
Magazyn