Easy Flunder Au Gratin

Easy Flunder Au Gratin
Łatwa flądra Au Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1811 kalorii, 139g białka, oraz 117 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $11.93 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sos worcestershire, filety z flądry, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Easy Flunder Au Gratin, Broiled Flunder (So Easy!), oraz Szybka I Łatwa Pieczona Flądra dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
2
Wymieszać majonez z sosem worcestershire i płaszcz flądry po obu stronach z mieszaniną majonezu.Teraz płaszcz ryby w mieszaninie okruchów i ułóż w jednej warstwie na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MajonezMajonez
FlądraFlądra
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 375 stopni przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia47
Magazyn