Easy Chicken Pasta Alfredo
Easy Chicken Pastan Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 32G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka połówek piersi kurczaka, parmezan, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Łatwe Pieczenie Makaronu Alfredo Z Kurczaka, Łatwe pieczenie makaronu Alfredo z suszonymi pomidorami, oraz Łatwa Kiełbasa Alfredo Makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj tortellini. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tortellini unosi się na wierzch i nadzienie jest gorące, około 5 minut.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać pierś z kurczaka w gorącym oleju, aż nie będzie już różowy w środku, o 10 protokół.
Roztopić masło w innej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i czosnek w proszku, aż grzyby zaczną mięknąć, o 3 protokół. Śmietanę wymieszać z grzybami i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskich i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Dodać parmezan, natkę pietruszki i sól. Kontynuuj gotować, aż ser się rozpuści, około 1 minuty.
Tortellini i kurczaka wymieszać w sosie Grzybowo-śmietanowym. Dusić do ogrzania przez, O 2 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo