Easy Baked Beans
Łatwa fasola po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 440 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka boczku, melasy, wieprzowiny i fasoli oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Baked Beans, Easy Vegan Baked Beans, oraz Easy Vegan Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjmij boczek z patelni, pozostawiając kapiące i osusz go na papierowych ręcznikach. Pokruszyć i odstawić.
Dodaj cebulę na patelni z kapiących boczku i saute aż zmiękną, kilka minut. Wymieszaj fasolę, melasę, brązowy cukier, musztardę i pokruszony boczek i dobrze wymieszaj.
Fasolę wlać do 3-litrowej zapiekanki i piec, przykryty, przez około 45 minut.