Easy Apple Crisp

Easy Apple Crisp
Easy Apple Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4332 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jabłka, brązowy cukier, ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Easy Apple Crisp, Easy Apple Crisp, oraz Easy Apple Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka układamy w równą warstwę na dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Zalać jabłkami wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WodaWoda
4
W średniej misce wymieszać razem ciasto wymieszać, brązowy cukier i cynamon. Wymieszać z roztopionym masłem lub margaryną, aż składniki zostaną dokładnie wymieszane; mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Mieszankę posypać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 do 55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn