Dżem z czerwonej cebuli i tartaletki z Gorgonzoli

Dżem z czerwonej cebuli i tartaletki z Gorgonzoli
Dżem z czerwonej cebuli i tartlety z Gorgonzoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Tartaletki Cebulowe, oraz Tartaletki Z Dżemem Cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Podsmaż cebulę i czosnek w oliwie na średnim ogniu, 20 minut. Wymieszać 6 kolejnych składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć do gotować. Gotować 5 minut, aż większość płynu odparuje. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Umieścić muszle phyllo na patelni; łyżka 1/2 łyżeczki Gorgonzola w każdej. Wierzch z 1 łyżeczką dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
GorgonzolaGorgonzola
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Piec 10 minut i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn