Dżem z czerwonej cebuli i tartaletki z Gorgonzoli
Dżem z czerwonej cebuli i tartlety z Gorgonzoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Tartaletki Cebulowe, oraz Tartaletki Z Dżemem Cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż cebulę i czosnek w oliwie na średnim ogniu, 20 minut. Wymieszać 6 kolejnych składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć do gotować. Gotować 5 minut, aż większość płynu odparuje. Super.
Umieścić muszle phyllo na patelni; łyżka 1/2 łyżeczki Gorgonzola w każdej. Wierzch z 1 łyżeczką dżemu.