Dżem Z Czerwonej Cebuli
Dżem z czerwonej cebuli to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, tymianek, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj cebulę i gotować, aż zmiękną i po prostu przezroczyste, 8 do 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wino, cukier, tymianek, ocet i sól. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień niski, i niech gotować, aż ciecz zgęstnieje i staje syropy, o 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć dżem cebulowy do miski i ostudzić, następnie podawać lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez okres do 2 tygodni, pozwalając dżemowi cebulowemu powrócić do temperatury pokojowej przed użyciem.