Dżem Z Czerwonej Cebuli

Dżem Z Czerwonej Cebuli
Dżem z czerwonej cebuli to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, tymianek, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i gotować, aż zmiękną i po prostu przezroczyste, 8 do 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj wino, cukier, tymianek, ocet i sól. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień niski, i niech gotować, aż ciecz zgęstnieje i staje syropy, o 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przełożyć dżem cebulowy do miski i ostudzić, następnie podawać lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez okres do 2 tygodni, pozwalając dżemowi cebulowemu powrócić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn