Dziś Kolacja: zupa z zielonych pomidorów z szynką z Czarnego Lasu
Dziś Kolacja: zupa z zielonych pomidorów z szynką z Czarnego Lasu to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 4. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli kuchennej, czosnku, niedojrzałych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z zielonych pomidorów z szynką z Czarnego Lasu, Kolacja: zielone pomidory Curry z ziemniakami i czosnkiem, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Czerwona Soczewica I Zupa Pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać posiekaną szynkę. Wymieszać często i gotować, aż zacznie brązowieć, 1 do 2 minut.
Dodaj szalotki, czosnek, i liść laurowy. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są bardzo miękkie, o 6 protokół.
Dodaj pomidory, bulion, wodę, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Częściowo przykryć i gotować, aż pomidory będą całkowicie miękkie i, o 20 protokół.
Usunąć liść laurowy, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać z odrobiną kwaśnej śmietany.