Dziś Kolacja: zupa Szparagowo-ryżowa z pancettą i czarnym pieprzem

Kolacja dziś wieczorem: szparagi i zupa ryżowa z Pancettan i czarny pieprz może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 403 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Czarny Pieprz - Miód Rib Eye, Kolacja: zupa szparagowa z jajkiem na grzance, oraz Kolacja: Zupa Szparagowa Krabowa (Sup Mang Tay Cua) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 4 quart, podgrzać połowę oleju (2 łyżki stołowe) na średnim ogniu, następnie dodać cebulę i potu delikatnie przez około dziesięć minut, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, mieszając regularnie.
Dodać ryż, bulion i wodę do cebuli, a następnie doprowadzić do duszenia i gotować, przykryte szczelnie, aż ryż będzie miękki, ale nie mushy, 12-20 protokół.
W 12-calowej patelni, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu, następnie dodać plastry szparagów i pancetta i wymieszać do herbu. Gotować nietknięte, aż krawędzie zaczną się kolorować, następnie mieszać i gotować ponownie, nietknięte, powtarzając proces, aż wszystko ma ładny kolor i skurczył się o około 1/
Dodaj mieszaninę pancetta / szparagi do zupy, wraz z niesamowitą ilością czarnego pieprzu. Gotować przez 1 minutę i podawać z chrupiącym chlebem.