Dziś Kolacja: rampy z Linguine

Dziś Kolacja: rampy z Linguine
Kolacja dziś wieczorem: rampy z Linguine może być tylko głównym daniem szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rampy, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Linguine z krabem i Chili, Kolacja: Marynowane Pomidory Z Linguine, oraz Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia i zacznij gotować makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyczyść rampy, usuwając półprzezroczystą łuskę nad żarówką (jeśli to konieczne) i pokrój, aby oddzielić liście od żarówek. Ułóż liście jeden na drugim, zwiń je wzdłuż i pokrój cienko w wstążki (julienned).
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Rozgrzać oliwę w patelni do smażenia, aż tylko pali, a następnie wyciągnąć patelnię z płomienia, wrzucić w żarówki rampy, i wrzucić dobrze, aż patelnia uspokoi niektóre. Powrót do ciepła i sear aż pęcherze, brązowy, i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek na patelni, podrzucając aż tosty i orzechowy, następnie dodać al dente linguine na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać bułkę tartą i liście i wrzucić aż zwiędną, następnie przenieść na talerze i zetrzeć Pecorino na wierzchu. W razie potrzeby wymieszać z odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
PecorinoPecorino
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn