Dziś Kolacja: Miso-glazurowany Sum i Baby Bok Choy

Dziś Kolacja: Miso-glazurowany Sum i Baby Bok Choy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Miso-Glazed Sum i Baby Bok Choy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miso, Sum, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, Miso-glazed Catfish & Bok Choy, oraz Dziś Kolacja: łosoś glazurowany miodowo-sojowy z Bok Choy.

Instrukcje

1
Połącz miso, cukier, 1/2 łyżki oleju i 1/2 łyżki ciepłej wody w misce i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
MisoMiso
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posmaruj około połowy szkliwa po obu stronach filetów sumowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Wlać pozostały olej do dużej patelni. Włączyć ciepło na średnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać filety z Suma i gotować przez około pięć minut, przewracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
5
Wyjmij filety, przykryj folią aluminiową podczas gotowania bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Zachować tę samą patelnię na średnim ogniu. Szybko, szczotkować pozostałą glazurę na bok choy, i umieścić na patelni cięcia stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wlać 2 łyżki wody i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki. Przykryć patelnię i gotować przez około 4 protokół, mieszając co minutę. Bok choy powinien być delikatny i zwiędły, ale nadal jasnozielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać z sumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia80
Magazyn