Dziś Kolacja: Miso-glazurowany Sum i Baby Bok Choy

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Miso-Glazed Sum i Baby Bok Choy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miso, Sum, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, Miso-glazed Catfish & Bok Choy, oraz Dziś Kolacja: łosoś glazurowany miodowo-sojowy z Bok Choy.
Instrukcje
Połącz miso, cukier, 1/2 łyżki oleju i 1/2 łyżki ciepłej wody w misce i ubijaj, aż będzie gładka.
Posmaruj około połowy szkliwa po obu stronach filetów sumowych.
Wlać pozostały olej do dużej patelni. Włączyć ciepło na średnie.
Dodać filety z Suma i gotować przez około pięć minut, przewracając w połowie.
Wyjmij filety, przykryj folią aluminiową podczas gotowania bok choy.
Zachować tę samą patelnię na średnim ogniu. Szybko, szczotkować pozostałą glazurę na bok choy, i umieścić na patelni cięcia stronie w dół.
Wlać 2 łyżki wody i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki. Przykryć patelnię i gotować przez około 4 protokół, mieszając co minutę. Bok choy powinien być delikatny i zwiędły, ale nadal jasnozielony.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.