Dziś Kolacja: Kurczak z koprem włoskim z brązowym masłem i kaparami

Kolacja dziś wieczorem: kurczak posypany koprem z brązowym masłem i kaparami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $1.49 za porcję. Mieszanka soli, masło, olej canolan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kolacja: makaron z brązowym masłem, kaparami, orzechami włoskimi i szpinakiem, Kolacja: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną, oraz Dziś Kolacja: Pieczony kurczak z oliwkami, kaparami i wermutem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmielony Koper i sól wymieszać. Piersi kurczaka osuszyć, a następnie posypać solą kopru włoskiego na całej piersi kurczaka.
Dodaj 1 łyżka masła i cały olej na patelni ustawić na średnim ogniu.
Umieść piersi kurczaka skórą w dół na patelni. Gotować przez 5 do 6 minut na boku, aż gotowane przez całą drogę. Odstaw piersi z kurczaka na bok.
Wlać kapary i sok pomarańczowy, doprowadzić do wrzenia i złom wszelkie rumiane kawałki drewnianą łyżką. Gotować przez minutę lub do zgęstnienia. Wyłączyć ogień i dodać resztę masła. Dobrze wymieszać.
Polać kurczaka i polać sosem.