Dziś Kolacja: Krewetka Bruschetta z ' da Zaccaria

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów hor d 'przystawki, więc dać obiad dziś wieczorem: krewetki Bruschetta z' da Zaccarian spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 278 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, wina, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: Ciecierzyca Bruschetta, Kolacja Dziś Wieczorem: Pieczone Buraki Bruschetta, oraz Co zrobić na kolację?? Wieprzowina I Makaron W Stylu Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej do dużej patelni saute na dużym ogniu. Kiedy dopiero zaczyna palić, wrzucić czosnek. Gotować, aż zmieni kolor na jasnobrązowy.
Dodaj krewetki i gotować przez około 2 do 3 protokół, flip, i gotować przez 1 minutę.
Wlać limoncello, sok z cytryny i wino. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty.
Gdy sos jest gotowy, wyłączyć ogień, posypać szczypiorkiem i doprawić solą i pieprzem.
Umieść kilka krewetek na szczycie każdego kawałka chleba, a top z sosem i skórką z cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.