Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem
Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bakłażana, oliwy z oliwek, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), Dziś Kolacja: Bucatini con Funghi, oraz Kolacja: Bucatini z fasolą Fava dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść bakłażana i niech gotować przez około 45 protokół, lub aż bardzo, bardzo miękkie.
Wyjąć, pokroić na pół, a następnie wyjąć wnętrzności i rozerwać kilkoma widelcami.
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Wlać olej, a gdy ciepły, dodać czosnek. Gotować przez kilka minut, aż miękkie, ale nie rumiane.
Włącz ogień do medium, i dodać bakłażan, anchois, i kapary na patelni. Mieszać do ogrzania. Następnie wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Gotować, aż płyn zgęstnieje do sosu.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Bucatini ugotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Odcedzić, a następnie dodać go do patelni z sosem. Wymieszać, aż będzie pokryta, a następnie podawać. Doprawić czarnym pieprzem do smaku.