Dziękczynienie w rożku
Święto Dziękczynienia w stożku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, orzechy pistacjowe, farsz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stożek-oli, Trufle Stożek Śnieżny, oraz Lody Z Rożkiem Cukrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko i białko ubić razem w dużej misce.
Ubij cukier, aż będzie dobrze wymieszany.
Ubić razem mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól, a następnie ubić suche składniki na mokre składniki, uważając, aby ubić wszelkie grudki. Wymieszać z roztopionym masłem. Przygotuj stożki zgodnie ze wskazówkami producenta na gofrownicy. (Rożki waflowe można również znaleźć w większości supermarketów.)
Napełnij dno stożka farszem. Włożyć kawałki indyka do farszu po wewnętrznej stronie stożka.
Na wierzchu ułożyć małą gałkę puree ziemniaczanego. Przykryć sosem i sosem żurawinowym.
Posypać pistacje na górze.