Dzikie polne warzywa i dojrzewające pomidory z ciepłym sosem z orzechów laskowych

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Dzikie warzywa polowe i dojrzewające pomidory z ciepłym sosem orzechowym. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, olej z orzechów laskowych, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Fettuccini z grillowaną piersią kurczaka i dojrzewającymi pomidorami, Mieszane Organiczne Santa Barbara Field Greens z orzechami laskowymi Vinaigrette, oraz Sałatka polowa z ciepłym sosem sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić lub pokroić grzyby na kawałki 1/4 cala i przykryć 1/4 szklanki ciepłej wody.
Odstawić na 30 minut, aby ponownie nawodnić. Szczep grzyby, rezerwując moczenie płynu w małej misce. Grzyby opłukać i odstawić. Odcedzić moczenie cieczy przez ręcznik papierowy do małego garnka i zmniejszyć o połowę na średnim ogniu.
Połącz olej z orzechów laskowych, olej z orzechów włoskich i oliwę z oliwek w małej misce.
Ocet, szalotkę, szczypiorek oraz sól i pieprz Połącz w oddzielnej średniej misce do mieszania i ubijaj w ciepłym płynie do namaczania. Kontynuuj ubijanie i dodaj olej w powolnym, cienkim strumieniu do emulgowania.
Ułóż plastry pomidora. Na wierzch z surówką i pieczarkami.
Mżawka z ciepłym dressingiem i wierzch z 2 małych liści rzymskich.